Начало    За нас    Вашето мнение   
 
Енциклопедии Речници Библиотека За студента За ученика За най-малките

Защита на личните данни

Защитата на личните данни в Интернет е от особено значение за развитието на електронния бизнес. Знам. bg публикува този документ за защита на личните данни, за да декларира твърдата си решимост да предложи надеждна и сигурна електронна търговия и неприкосновеност на личните данни на потребителите си.

Какъв тип информация събираме и защо?

E-mail адреси
В процеса на пазаруване от нашия сайт, както и при попълване на формата, чрез която имате възможност да изразите мнението си за нашите услуги, Вие ни предоставяте e - mail адреса си. Ние от знам. bg , декларираме, че ще го използваме единствено и само при възникване на необходимост да се свържем с вас. При никакви обстоятелства и по никакъв повод няма да предоставяме вашия e - mail адрес на трети страни, за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании.

Пазаруване
Знам. bg съдържа формуляри за поръчка, който попълвате, за да закупите абонамент за пълен достъп до ресурсите на портала. В тези формуляри, предоставяте следната информация за вас - Име, Фамилия; E-mail адрес; Телефон/и за контакт; КИН (клиентски идентификационен номер). Ние от знам. bg , декларираме, че ще използваме тези данни единствено и само при възникване на необходимост от установяване на контакт с вас, във връзка с уточняване на възникнали въпроси по отношение на вашата заявка. При никакви обстоятелства и по никакъв повод няма да предоставяме тази информация на трети страни, за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании.

Попълване на форма за обратна връзка с нас
Ако желаете да изразите свободно мнението си за предоставяните от нас услуги, може да направите това, като попълните формата "Вашето мнение", разположена на този уеб сайт. Подадената информация ще ни помогне да усъвършенстваме и допълним богатата гама от функционалности на Знам.bg, както и да подобрим нивото на обслужване. Във формата "Вашето мнение" предоставяте следната информация за вас - E-mail адрес. Ние от СИРМА, декларираме, че ще използваме тези данни единствено и само при възникване на необходимост от установяване на контакт с вас. При никакви обстоятелства и по никакъв повод няма да предоставяме тази информация на трети страни, за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании.

В случай че имате въпроси относно този документ за защита на личните данни или принципите на пазаруване в нашия уеб-сайт, не се колебайте да се свържете с нас чрез посочените по-долу координати:

1784 София
бул. Цариградско шосе 135, ет. 3
тел. (+359 2) 976 83 04
факс: (+359 2) 976 83 11
e-mail: support@znam.bg

Забележка:

Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате със събирането и използването на информацията по начина, описан в настоящия документ. В случай че решим да извършим промени в политиката си по отношение защитата на лични данни, ще публикуваме промените на тази страница, така че винаги да бъдете информирани какъв тип информация събираме и как я използваме.Начало : За нас : Вашето мнение : Защита на личните данни : Защита на авторските права : За рекламодатели
Галерии : Атлас : Таблици : Мерни единици : Хроника на човечеството : Статистика
Игра : Най-четено : На днешния ден : Личност на деня
Книгоиздателска къща Труд  Сирма Груп  Сирма Медия   Със съдействието на: Oracle Българска телекомуникационна компания